Lyt her

Arena Luanda finder du på stort set alle streamingtjenester. De mest almindelige finder du herunder. Udbyderne ændrer jævnligt på betingelser, priser og opbygning, så der tages forbehold for oplysningerne.

Streaming af musik udvikles hurtigt og tjenester som Dezer og Tidal er tæt på CD kvalitet, men de øvrige tjenester udvikler også på kvaliteten. Dog er CDen stadig bedst, derefter kommer downloads fra iTunes  og endelig de almindelige tjenester Spotify, Apple og lignende.

Spotify

Verdens største musiktjeneste. Du kan lytte gratis, hvis du kan finde dig i reklamer. Ellers kan der købes et abonnement til kr. 99,00 om måneden.

Apple Music

Som dedikeret  Apple bruger lytter man til Apple Music, som er fuldstændig integreret i iTunes. Du betaler et abonnement på kr. 99,00 kr./md, og så kan du ud over Arena Luanda lytte til den største samling musik overhovedet på Internettet.

Google Play

Her det muligt - som hos Apple - at downloade eller streame musikken. Så er du Google dreng eller pige, så klik her.

YouSee

Rigtig mange har gratis adgang til Arena Luanda musik her. Typisk med et TDC, YouSee eller et af de mange abonnementer i samme familie, kan du logge dig ind.

YouTube

YouTube er primært en videokanal. Arena Luanda udgiver jævnligt musikvideoer, som du finder her.

Amazon

Denne gigant inden for internethandel har nu også musik på programmet

Deezer

Kan afspille med stort set samme høje kvalitet som CDer hvis der købes et abonnement til 99,00 kr./md. og man har et Sonos anlæg. Kvaliteten er lidt dårligere, hvis der skal streames via PC eller mobil, men stadig bedre end Apple, Spotify og YouSee. 
Man kan også lytte gratis, hvor kvaliteten er som øvrige gratis tjenester.

Tidal

Kan afspille med stort set sammme høje kvalitet som CDer. Systemet stiller krav til en god internetforbindelse
Prisen er 199,00 kr. for CD kvalitet og 99,00kr. for komprimeret musik. For det meste kan man starte med et gratis prøveabonnement.Jon Kjærran, Arne Lund og Jonathan Ash på Dexter, Odense


© Arne Lund