Kategorier
Nyt

Godt Nytår

Julen er overstået og julemusikken forstummer i radioen og i vore hoveder.

Er nyt år kommer altid med løfter for fremtiden. Ja, et helt år er der nu foran os med alle dets muligheder og udfordringer.

2021 ligger nu der bag os med dets oplevelser på godt og ondt.

Arena Luanda havde et fint 2021, hvor vores musik igen blev spillet i radioen, i takt med at vi udgiver den. Arenaen er bestemt ikke et stort navn, men kvaliteten er god nok til, at en række radioværter finder det værd at lytte til. Særlig de to radioveteraner Peter Sten og Jørgen de Mylius følger med i, hvad vi laver.

DR statistik for afspilninger 2021

Sangskrivningen er igen i år støttet med fine tekster fra vennerne Anders W. Berthelsen og Sven-Erik Nielsen, og vi har haft herlige gæster i studiet i form af jazzveteranerne Kim Kingo og Bent Østergaard, som har skabt en fin stemning på sangene Lis på side 9 og Professor Labri.

I sommersangen Sommertid og i den sidst udgivne sang Måske?, er vi helt os selv, hvor Jon og jeg dyrker det enkelte og forsøger at gøre det så smukt og harmonisk som vi nu evner.

2022 ligger så foran os. Vi har i øjeblikket Nalle i studiet, som lægger sin fine stemme ind på et par af Anders Berthelsens tekster. En opgave, som er fuld af professionel tilgang og koncentreret arbejde, men også med gode og muntre historier i pauserne.

Ellers vil Jon og jeg fortsætte med at udgive danske sange i 2022. Sikkert en tre-fire stykker. Det er jo dejligt at se frem til.

Det som vi ikke kan lide, er selvfølgelig Coronaen, som plager Jon som udøvende musiker.

Jeg havde selv taget mig sammen, inden det hele startede for snart to år side, og havde besluttet at tage ud og spille solo med guitaren til hjemmekoncerter og på de små spillesteder, for at se om det koncept kunne bære. Af gode grunde blev det ikke til noget, og som tiden er gået, er lysten til at følge den sti svundet ind.

Så vi spiller musik med og for hinanden i studiet og i gode gamle Black Batmen. Sidstnævnte dukker nok op hist og her på de fynske scener i 2022.

Godt Nytår

Arne